Content Irfa


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 handphone. Sebelum remove, meh kita stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Jeff dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, harga kamera xiaomi kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Ben john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).